T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
TRABZON / ORTAHİSAR - Ortahisar Bilim ve Sanat Merkezi

Minik Eller İlk Kitabına Katılıyor...

Minik Eller İlk Kitabına Katılıyor: Yazar Söyleşisi Öğrencilere İlham Verdi.

Çocuklarımız için keyifli bir etwinning projesi olan "Minik Eller İlk Kitabına Katılıyor" kapsamında, öğrencilerimiz yazar Murat Kırmızı ile unutulmaz bir söyleşi deneyimi yaşadılar. Proje yürütücümüz Sinan Özer ve öğretmenlerimiz Suzan Topal, Yasemin Uzun, Şeyma Sinan Bağçiçek ve Hakan İskender ile birlikte gerçekleşen bu etkinlik, öğrencilerimizin yaratıcılığını ve yazma becerilerini geliştirmeye yönelik önemli bir adım oldu.

Söyleşide, deneyimli yazar Murat Kırmızı, öğrencilerimize hikaye yazma konusunda değerli bilgiler ve ilham verici ipuçları sundu. Öğrencilerimiz, yazarın deneyimlerinden ve edebiyat dünyasına dair paylaşımlarından büyük keyif aldılar. Ayrıca, öğrencilerimiz merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldu ve yazarımız Murat Kırmızı, samimi ve içten cevaplarıyla öğrencilerimizin merakını giderdi.

Proje kapsamında yer alan etkinlik, öğrencilerimizin kitaplarla olan ilişkisini güçlendirmenin yanı sıra yaratıcılıklarını ortaya çıkarma ve yazma becerilerini geliştirme fırsatı sundu. Projeye katkı sunan öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

 

02-05-202402-05-2024

 

 

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.05.2024 - Güncelleme: 02.05.2024 16:23 - Görüntülenme: 9
  Beğen | 0  kişi beğendi