TRABZON / ORTAHİSAR - Ortahisar Bilim ve Sanat Merkezi

Ara

Patent,Faydalı Model, Tasarım Tescili ve Sınai Mülkiyet Hakları konularında kurumumuz öğretmenlerini bilgilendiren Trabzon Arge Patent Ofisi ekibi Nuray KARABAYIR ve Muhammet BELDÜZ'e bilgi aktarımı için teşekkür ederiz.

Ara

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Türkiye’nin farklı illerinde ve Azerbaycan’da bulunan okullarla  “Minik Eller İlk Kitabına Kavuşuyor eTwinning” projesine başlangıç yaptı.

Kas

"TÜBİTAK Bilim Söyleşileri" kapsamında Trabzon Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Dekanlığı Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Coğrafya Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Sayın Prof.Dr.Ayşegül ŞEYİHOĞLU 06.12.2023 Çarşamba günü saat 16.00 da öğrencilerimiz ve velilerimiz ve ile buluşuyor.

"Çevre ve Çevreyi Koruma" konuları üzerine gerçekleştirilecek söyleşiye tüm öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz.

Kas

"100.Yıl Neslinin Gözünden Öğretmen Olmak" konulu Resim Yarışmasında öğrencimiz Azra Ezgi TURHAN il 1.si oldu.

Ekm

TRT radyo programcısı ve sunucusu, Çiftçi Mürteza kitabının yazarı Sayın Özgül KÖMÜRCÜ, kurumumuz öğrencileri ile buluştu.